У Лозовій школи продовжать працювати

62 main v1605520327У понеділок, 22 березня, школярі Лозової йдуть на навчання. У Лозівській міській раді проаналізували відвідуваність у середніх навчальних закладах і вирішили не переводити учнів на дистанційне навчання.

Станом на 19 березня 88% школярів відвідують освітні заклади міста – рівень захворюваності не перевищує сезонні показники. У зв’язку з цим у Лозовій вирішили не закривати школи, а обмежитися посиленням протиепідемічних заходів.З 29 березня розпочнуться весняні канікули.

Школам Харківщини рекомендовано переходити на дистанційне навчання з 18 березня. Відповідне рішення прийняли під час засідання регіональної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Комісія також вирішила ввести на території області низку обмежень.

Зокрема, з 18 березня забороняється:

– проведення масових заходів (спортивних, культурних, розважальних, соціальних, релігійних, наукових, освітніх та інших) за участю понад 1 особи на 4 кв. м площі будівлі або відкритої території;

– не можна заповнювати зали, де відбуваються такі заходи, більш ніж на половину;

– забороняється приймання відвідувачів у кінотеатрах та інших закладах культури з наповненням понад 50% місць;

– забороняється діяльність спортивних залів та фітнес-центрів, які не забезпечують можливість розміщення 1 особи на 10 кв. м, басейнів – більш ніж 4 особи на одній доріжці для індивідуальних занять або 6 – для групових.

Джерело: Лозівська міська рада