Реконструкція приймального відділення Лозівського ТМО на завершальному етапі

02

Закінчити реконструкцію приймального відділення у Катеринівці планують 1 квітня, наразі у приміщеннях виконано всі основні роботи.  Будівельну готовність об’єкту перевірила радниця голови Харківської обласної державної адміністрації Євгенія Іванська сьогодні, 23 березня. У виїзній нараді взяли участь заступник Лозівського міського голови Ашот Керопов, представники підрядної та проектувальної організацій.

У ході інспектування виявлено недоліки у ремонті санвузла, душової та приміщення для апарату комп’ютерної томографії. Підрядник запевнив, усі недоліки усуне у встановлені терміни, бригади працюватимуть у посиленому режимі.

Також учасники наради обговорили виконання монтажних робіт з втановлення томографу. До спеціально обладнаної кімнати його завезуть 26 березня.

Приймальне відділення Лозівського термедоб’єднання у Катеринівці ремонтують у рамках державної програми «Велике будівництво». Вартість реконструкції складає 11 986 072 гривень. Замовник робіт та розпорядник коштів – Департамент капітального будівництва ХОДА. Лозівська міська рада 15 лютого виділила 498 440 гривень для співфінансування соціально важливого для громади проєкту.

Джерело: Лозівська міська рада