На виїзній нараді обговорили деталі капремонту шляхопроводу та під’їзних шляхів по вулиці Моторного

02

Лозівський міський голова Сергій Зеленський, представники державного підприємства «Дороги Харківщини» та фахівці Управління житлово-комунального господарства міста виїхали на об’єкт капремонту 8 квітня. Визначалися з об’ємами робіт та підготовчими заходами. Формували пропозиції, які згодом передадуть проєктувальнику.

У найближчий час Управління житлово-комунального господарства оголошує тендерну процедуру на визначення проєктувальної організації. На останній сесії кошти на ці роботи виділили міські депутати. Розроблення проєкту капремонту шляхопроводу та під’їзних шляхів по вулиці Моторного вже профінансував обласний бюджет, спрямував 1,5 млн грн.

Після розроблення проєктно-кошторисної документації та отримання позитивного висновку державної експертизи визначатимуться з джерелом фінансування. Здійснити капремонт планують за рахунок субвенцій упродовж 2021-2022 років.

На шляхопроводі довжиною 54 метри поновлять дорожнє покриття, з обох сторін розширять та відремонтують пішохідні доріжки, встановлять новий бордюрний камень, облаштують сучасне освітлення, замінять опори та встановлять бар’єрне огородження. Щодо ремонту під’їзних шляхів, капітально відремонтують прилеглі до шляхопроводу автодорогу та тротуари – у бік магазину «Сільпо» та до перехрестя вулиць Моторної та Кооперативної. Також у цих місцях реконструюють два світлофорні об’єкти, їх замінять на сучасні та проведуть роботи з безпеки дорожнього руху.

–>

Джерело: Лозівська міська рада