У Лозівській міській раді оголошують конкурс на посаду директора ТМО

IMG 5904

Рішення про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Лозівське територіальне медичне об’єднання» Лозівської міської ради та початок формування комісії для проведення конкурсу прийняли сьогодні, 23 квітня, на сесії міської ради. Процедура розпочнеться з 26 квітня.

З 24 квітня посада директора ТМО вакантна, у зв’язку з подачею заяви на звільнення діючим керівником Віктором Барановим. За результатами проведеного конкурсу він очолював термедоб’єднання з 19 березня 2021 року.

За словами заступника Лозівського міського голови Ашота Керопова керівник термедоб’єднання прийняв таке рішення через велику навантаженість у роботі. На попередній посаді заступника директора ТМО з медичної частини до нього питань не було, він виконував свою роботу добре, зауважив Ашот Керопов.

На період проведення конкурсу, за розпорядженням міського голови Сергія Зеленського, виконувати обов’язки директора ТМО буде Іван Жовтий. Попередні п’ять років він очолював термедоб’єднання. Рішення прийнято за зверненням трудового колективу, відзначив міський голова.

–>

Джерело: Лозівська міська рада