Соціальним робітникам Лозівського Терцентру вручили нові велосипеди

05У цьому році Лозівському Територіальному центру соціального обслуговування виповнилося 30 років з дня заснування. Від міського голови Сергія Зеленського підрозділ отримав у подарунок 20 велосипедів. Передали транспортні засоби у користування соціальним робітникам відділення соцдопомоги вдома сьогодні, 7 травня. 13 розподілили у старостинські округи, 7 – на обслуговування підопічних у Лозовій.

«Як розподілити велосипеди вирішили на спільних зборах, – розповів директор Терцентру Сергій Гришин. – Це залежало від кількості підопічних та відстані між населеними пунктами у яких вони проживають. Наявність велосипедів дасть можливість полегшити працю соціальних робітників, кожного дня їм доводиться долати великі відстані, особливо у старостинських округах, вести продукти харчування, господарські товари та ліки.»

У відділенні соціальної допомоги вдома працює 104 соціальних робітника вони надають послугу догляду вдома 1283 особам похилого віку та особам з інвалідністю у місті та сторостинських округах.

–>

Джерело: Лозівська міська рада