Лозова добивається нового сміттєзвалища

c12ccc06 dd9b 422f 8a6a 88f176e208bbЛозівський міський голова 19 травня провів нараду щодо діяльності КП «Еко-Сан». В обговоренні взяли участь керівник підприємства Володимир Селезньов, заступники міського голови Денис Петренко та Олексій Корпан, а також депутат Харківської обласної ради Олександр Діденко. Найбільшою проблемою визначили утримання міського полігону твердих побутових відходів.

Міському сміттєзвалищу майже 60 років. Воно досягло максимальної позначки накопичення. Лозовій потрібен новий полігон. У 2016 році міська рада спільно з департаментом ЖКГ Харківської обласної державної адміністрації розпочала розробку проєкту «Будівництво полігону ТПВ в м. Лозова», з лінією сортування відходів. Лозівська громада звертатиметься до облдержадміністрації щодо завершення проєктних робіт, проходження експертизи та виділення коштів на реалізацію, – пояснив Денис Петренко. Питання триматимуть на контролі депутати обласної ради, які представляють Лозівщину.

Серед проблемних питань директор КП «Еко-Сан» Володимир Селезньов також озвучив дефіцит кадрів та тариф, котрий не покриває фактичну вартість послуг. Керівник відзвітував про роботу підприємства, зокрема, про озеленення. Цьогоріч у громаді висадили 20 000 квітів, 620 кущів та дерев. Наразі підприємство поточно ремонтує дороги. На ці роботи у місцевому бюджеті передбачили 4,5 мільйона гривень.

–>

Джерело: Лозівська міська рада