«Трикутник» біля скверу Афганців зроблять безпечнішим

191047714 470920237302794 5444882412977674645 n

У Лозовій ремонтуватимуть ділянку автошляху біля скверу Афганців, котру лозічани називають трикутником. Там зроблять нове покриття та планують облаштувати додатковий пішохідний перехід – від автобусної зупинки «Торгівельний центр» до Депутатського скверу. Лозівський міський голова 26 травня зібрав на нараду проєктантів, представників ДП «Дороги Харківщини», місцевих шляховиків та комунальників – обговорювали подробиці, котрі необхідно врахувати для безпеки водіїв та пішоходів.

Учасники наради виїхали на місце, де детально оглянули територію. Керівники Лозівської громади наочно продемонстрували потребу у додатковому пішохідному переході. Проєктна організація прорахує можливі варіанти та надасть пропозицію відповідно до існуючих будівельних норм.

Оновлення «трикутника» ввійде до проєктів капітального ремонту шляхопроводу по вулиці Моторного та під’їздів до нього. Загалом планують оновити ділянку продовж всієї вулиці Моторного, з урахуванням нових світлофорних об’єктів, тротуарів, безпечних огорож та освітлення. Фінансуватимуть роботи з обласного бюджету.

–>

Джерело: Лозівська міська рада