Свято останнього дзвоника у ліцеях та гімназіях пройшло без традиційних лінійок

1

Цього року з урахуванням епідемічної ситуації свято Останнього дзвоника у ліцеях та гімназіях Лозівської тергромади провели без традиційних загальношкільних лінійок. Окремо для учнів 1-х класів окремо для 11-х були організовані святкові квести, челенджі, флешмоби, вітальні марафони, неформальні зустрічі, віртуальні дошки спогадів та уроки прощання зі школою. Відбулися святкування сьогодні, 27 травня. До участі залучили обмежену кількість учасників освітнього процесу.

Кожен освітній заклад тергромади відвідали депутати міської ради. Передали вітання зі святом останнього дзвоника від Лозівського місього голови Сергія Зеленського та депутатського корпусу.

Щодо формату проведення свята Останнього дзвоника склалося повне порозуміння з батьківською громадськістю, повідомляють в Управлінні освіти, молоді та спорту міської ради. Відзначають, на першому місці у кожного керівника закладу освіти – збереження здоров’я учасників освітнього процесу. А головне – участь одинадцятикласників у зовнішньому незалежному оцінюванні та вступній кампанії.

–>

Джерело: Лозівська міська рада