На сесії представили керівника відділу з питань управління комунальним майном

03

За результатами відбору, переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади начальника відділу з питань управління комунальним майном міської ради, визнаний Микола Пономар. Розпорядженням міського голови від 8 червня він призначений на вищезазначену посаду.

Представив нового керівника Лозівський міський голова Сергій Зеленський на сесії міської ради, 17 червня. Микола Пономар має 34 роки стажу роботи, з них – понад 23 роки управлінської діяльності. З 1987 по 2015 – служба в органах внутрішніх справ. З 2015 по 2020 роки – служба в органах Національної поліції України. Очолював Лозівський відділ поліції.

Новий відділ здійснює управління майном, яке належить до комунальної власності Лозівської міської територіальної громади. Організовує роботу щодо обліку майна, займається передачею в оренду об’єктів нерухомого майна, виконує функції з приватизації житлового фонду. Контролює оформлення документів про передачу у власність громадян житлових приміщень.

Необхідність створення нового відділу, як окремої юридичної особи на яку поклали функцію передачі в оренду комунального майна, виникла у зв’язку з виходом нового Закону України «Про оренду державного та комунального майна.

Попередній відділ з обліку житла та управління комунальною власністю міської ради, у кінці червня буде ліквідований.

–>

Джерело: Лозівська міська рада