Міський голова зустрівся з медалістами гімназій та ліцеїв громади

01

Цього року з гімназій та ліцеїв Лозівської тер громади випустилося 17 медалістів. Поспілкуватися та вручити відзнаки й подарунки, обдаровану молодь громади, міський голова Сергій Зеленський запросив до мерії сьогодні, 25 червня. Привітав з Днем молоді.

Мер вітав золотих та срібних медалістів з високими здобутками у навчанні. Звертаючись до випускників відзначив: «Ви гордість нашої громади і її майбутнє. Сподіваюся, що після закінчення вищих учбових закладів ви повернетеся до Лозової й будете розвивати її. Багато сфер життєдіяльності міста потребують молодих спеціалістів, особливо медиків. Для їх підтримки ми розробили ряд програм – забезпечуємо житлом та з бюджету громади фінансуємо навчання у медичних ВУЗах.»

За чаюванням Лозівський міський голова розповів молоді про головні досягнення у громаді за останні роки. Наголосив, що разом зі своєю командою прикладає максимум зусиль для розвитку галузей освіти, культури та спорту, створюються місця для проведення дозвілля молодих людей. Під час спілкування діти дякували за створені умови та висловлювали своє бачення розвитку міста.

–>

Джерело: Лозівська міська рада