У Лозовій презентували проєкт «КРИЛА»

01

Метою проєкту є покращення благополуччя сільських та найбільш уразливих категорій жінок шляхом допомоги в працевлаштуванні, написанню бізнес-плану, започаткування власної справи та отримання для цього обладнання.

24 червня долучитися до проєкту «Крила» запросили представників державних та громадських організацій. Захід відбувся в Управління праці та соціального захисту населення.

Проєкт «Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки» або скорочено – «КРИЛА» впроваджується в Україні Інститутом Пакт та реалізується ВБО «Конвіктус Україна». Працює ця організація в Україні вже 14 років та впровадила свої проєкти в Києві, Київській та Харківській областях.

Наразі розпочала реалізацію чотирирічного проєкту «Крила» в 5-ти пілотних громадах: Близнюківській, Олексіївській, Нововодолазькій, Коломацькій та Лозівській. За час реалізації проєкту до нього планують залучити 700 учасниць. Жінки, які проживають в Лозівській міській територіальній громаді, для досягнення своїх життєвих цілей та покращення якості свого життя завдяки проєкту матимуть можливість пройти мотиваційну програму “Майстерня можливостей”. Участь у всіх заходах безоплатна.

–>

Джерело: Лозівська міська рада