На водогоні з Краснопавлівки порив: аварію усунуть без відключень води на місто

IMG 1484

Про це повідомив директор КВ «Дніпро» КП «Харківводоканал» Максим Панченко під час зустрічі з міським головою Сергієм Зеленським сьогодні, 9 липня. Аварія сталася на ділянці водогону від Краснопавлівки до Браїлівки. Для безпечного проведення ремонтних робіт відключать високовольтні лінії, під якими ведуть ремонтні роботи.

Наразі на місто подають менший об’єм води – у нічний час доводиться знижувати тиск.  У ДП «Лозоваводосервіс» пояснюють, змушені це робити для наповнення резервуарів. Сьогодні, 9 липня, через аварію зниження тиску можливе вже з 22.00 години, попереджають водяники.

Також під час зустрічі керівники обговорили питання ремонту водогону від Краснопавлівки до Лозової. Наразі проєкт реконструкції водогону проходить експертизу. Замовник робіт – Департамент ЖКГ Харківської обласної державної адміністрації.

Водогін «Краснопавлівка-Лозова» побудований у вісімдесятих роках минулого століття. Строк його експлуатації сплив понад 10 років тому. Обидві гілки водогону зношені на понад 70%. 

Долучайтеся до нашого каналу в Telegram

 

 

–>

Джерело: Лозівська міська рада