У Лозовій розвиватимуть нові напрямки співпраці з молоддю

02

Працюватимуть над створенням молодіжної ради Лозівщини, національно-патріотичного табору та організують молодіжний ХАБ в Краснопавлівці.

У реалізації своїх планів Лозівський Центр молоді співпрацюватиме з Управлінням у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації. Представники Управління на чолі з заступником начальника Едуардом Павленком завітали до Лозівського Центру молоді поділитися досвідом роботи у молодіжному середовищі. Сьогодні, 13 липня, там пройшов круглий стіл з питання реалізації молодіжної політики та національно – патріотичного виховання молоді на території Лозівської міської територіальної громади. На нього запрошені керівництво міста й району, начальники відділів, управлінь міської ради, підприємств, установ та організацій міста, які співпрацюють з молоддю. Також у заході взяв участь експерт з децентралізації Центру розвитку місцевого самоврядування Віктор Нестеренко.

Директорка Лозівського Центру молоді Аліна Сластієнко ділилася надбаннями та планами на майбутнє у напрямку співпраці з молоддю.

Перед початком круглого столу представникам Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації провели екскурсію містом. Показали, де найчастіше збирається молодь – ДЮСШ «Юність», скейтпарк, спортивний майданчик у парку Перемога.

Гості відзначили, що у Лозовій дійсно турбуються про молодь – є чудові спортивні зали, різноманітні майданчики. Молоді є де проявити свою активність й навчитися новому.

Обговорив нові напрямки розвитку молодіжного середовища громади з заступником начальника Управління Едуардом Павленком Лозівський міський голова Сергієм Зеленський. Мер міста наголосив, що він разом зі своєю командою приділяє максимум уваги розвитку місць для відпочинку, зайняття спортом та проведення дозвілля молоді. Дослуховується до їхніх порад щодо втілення тих чи інших проєктів.

Долучайтеся до нашого каналу в Telegram

–>

Джерело: Лозівська міська рада