Лозівська громада бере участь в Українському муніципальному форумі

d0b12c02 b448 45b9 b8ed 7d6695525711

В Одесі протягом 27-29 липня проходить ХVI Український муніципальний форум Асоціації міст України. Лозівську громаду представляє заступник міського голови Олексій Корпан.

У форумі беруть участь понад 500 мерів міст, керівників органів місцевого самоврядування, представників Парламенту, Уряду, іноземні партнери та представники міжнародних організацій. Серед гостей – Генеральний секретар Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Андреас Кіфер, Голова Офісу Ради Європи в Україні Стен Ньорлов. 29 липня учасників привітав Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.  

«Ми повинні вибудовати вертикаль влади, але вона має базуватися не на підлеглості та залежності, а на партнерстві. Адже як без Верховної Ради, так і без місцевої влади неможливо впровадити зміни та подолати виклики», – наголосив Дмитро Разумков.

Посадовці обговорюють реформу місцевого самоврядування, бюджетне забезпечення, тарифи, фінансування освіти та медицини, розвиток електронної демократії, енергоменеджмент, вплив на довкілля, проблеми теплоенергетики та водопостачання. 

Долучайтеся до нашого каналу в Telegram

–>

Джерело: Лозівська міська рада