На сесії депутати розглянули 780 клопотань щодо оформлення земельних ділянок

IMG 3059

Попередньо кожне звернення депутати вивчили на засіданні постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, містобудування та архітектури. Для винесення на чергову сесію міської ради, яка відбулася сьогодні, 29 липня, клопотання згрупували у 50 проєктів рішень. Надавали дозволи на розроблення проектної документації на земельні ділянки, затверджували вже розроблені проєкти та передавали землю у приватну власність та в оренду.

Жителі Катеринівського, Краснопавлівського та Шатівського старостинських округів почали активно оформляти документи на огороди та індивідуальне садівництво. Загалом таких клопотань розглянуто близько трьохсот.

18 клопотань щодо забезпечення учасників АТО та ООС земельними ділянками площею 2 га для ведення особистого селянського господарства.

Також депутати надали дозволи на розроблення технічної документації з землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 30 га, на території Шатівського старостинського округу, з подальшою передачею у власність 57 мешканцям села Кінне. Після оформлення технічної документації та затвердження депутатами, кожен з них отримає у власність по пів гектара землі.

Жителі Кінного неодноразово зверталися до міського голови Сергія Зеленського з проханням відстояти їхні права на отримання землі. Свого часу колишні працівники філії підприємства «Конярство України, що у Кінному, не мали можливості отримати землю, бо вона знаходиться у державній власності.

Долучайтеся до нашого каналу в Telegram

–>

Джерело: Лозівська міська рада