Відключення газу у Панютиному відтермінували на час свят

4f20ef62 5037 455e 9e53 cec96bb079ad

Лозівський міський голова 17 серпня зустрівся з представниками «Харківгазу» щодо регламентних робіт у селищі Панютине. Голова громади закликав газовиків не затягувати технічне обстеження та обслуговування мереж, щоб панютяни якомога менше залишалися без газопостачання.

Міський голова наголосив на якості обслуговування у місцевому представництві «Харківгазу». Панютяни, які звертаються за укладенням договорів на техобслуговання, скаржаться, що незручно добиратися і доводиться довго чекати. Сергій Зеленський попросив керівника Красноградського відділення АТ «Харківгаз» Григорія Перепелицю направити спеціалістів для прийому абонентів у селищі Панютине. Наразі це питання вирішене. Із 25 серпня в адміністрації Панютинського старостинського округу (приміщення колишньої селищної ради) прийматиме фахівець «Харківгазу», який зможе пояснити, які папери потрібні на укладання договорів та прийматиме документи.

У Панютиному повністю припинять газопостачання з 26 серпня, а не з 16, як планували раніше. Без газу тимчасово залишаться 427 абонентів: вул. Декабристів, вул. Залізнодорожня, вул. Лермонтова, вул. Пушкіна, вул. Пугачева, вул. В.Степанова (Артема), вул. Середи, вул. Серпнева (Октябрьська), вул. Гастелло, вул. Красноштана, вул.Маяковського, вул. Горького, вул. Гоголя, вул. Лозовського, вул. Крестьянська, вул. Робоча, вул. Трояндова (Р. Люксембург),вул. Кожедуба (Комсомольська), вул. Бр.Сердюк, вул.Бр. Фуфрянських, вул. Тітова, вул. Чехова, вул. Ювілейна, пров. Зелений, пров. Лісний.

Пуск виконуватимуть працівники Красноградського відділення АТ «Харківгаз» після проведення 100% регламентних робіт, за умови присутності усіх власників та забезпечення вільного доступу до систем газопостачання.

  –>

Джерело: Лозівська міська рада