На сесії міської ради депутати розглянули понад 350 клопотань стосовно земельних ділянок

02

Сьогодні, 2 вересня, депутати внесли зміни у Програму розвитку земельних відносин і охорони земель Лозівської міської територіальної громади на 2020-2022 роки. Програму доповнено пунктом, який стосується організації і встановлення меж територій природо-заповідного фонду, їх у Лозівській тер громаді сім. Також депутати надали дозволи на розробку проєктів землеустроїв щодо розроблення меж природо-заповідного фонду.

Затвердили у новій редакції Положення щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО для будівництва житлових будинків. Попередньо пункти Положення погоджено з учасниками АТО та ООС.

Розглянули блок питань щодо оформлення права користування земельними ділянками у постійне користування. Та блок, який стосується оформлення права власності земельними ділянками громадянам для будівництва житлових будинків, садівництва та особистого селянського господарства.

Під час розгляду земельних питань, старост просили до 1 жовтня активізувати роз’яснювальну роботу серед громадян, які раніше отримували рішення і дозволи у сільських радах на користування земельними ділянками, з їх належного оформлення у порядку вже діючого законодавства. За потреби у старостинські округи для прийому документів виїжджатиме мобільний ЦНАП.

–>

Джерело: Лозівська міська рада