Лозівський міський голова приймав мешканців громади з питань ЖКГ та допомоги на лікування

photo 2021 09 11 10 55 33

Лозівський міський голова Сергій Зеленський провів особистий прийом громадян у суботу, 11 вересня. Більшість питань стосувалися житлово-комунальної сфери.

Лозівчанин з вадами зору звернувся з проханням облаштувати пішохідний перехід біля ринку «Янтар» світлофором зі звуковими сигналами. На прохання чоловіка у Лозовій пропрацюють також можливість навчання собак-поводирів.

Ще одне питання щодо безпеки дорожнього руху розглянуть відносно ділянки автошляху від вулиці Покровська до вулиці Комінтерну. Лозівчани просять встановити там «лежачий» поліцейський задля запобігання аварійним ситуаціям. Перетин вже обладнаний дорожніми знаками. Управління ЖКГ попросило поліцію проконтролювали цю ділянку.

Мешканці будинку 2А на 4 мікрорайоні звернулися щодо ремонту дорожнього покриття. Комісійно обстежать також вулицю Московську, де жінка поскаржилася на неналежне утримання сусідами домашньої худоби.

У багатоквартирному будинку №12 по вулиці Станіславська намагатимуться укріпити стіну, що руйнується після вибухів на арсеналі. А у будинку №65 на бульварі Шевченка Житлова управляюча компанія долатиме наслідки пожежі – ремонтуватиме під’їзд. Пожежа, за словами людей, сталася з вини сусіда, однак він не поспішає усувати наслідки.

Комунальники розбиратимуться у ситуації лозівчанки, яка вчасно не надала водолічильник на повірку, назбиравши борг. Сплатити його жінка наразі не може.

Мати двох хворих діток з 9 мікрорайону попросила виділити житло на першому поверсі, щоб мати змогу частіше гуляти з хлопчиком, у якого «кришталева» хвороба. Жінка у черзі на житло стоїть під №60. За словами міського голови, черговикам у Лозовій наразі виділяють по 5-8 квартир на рік, тому шукатимуть альтернативний вихід із ситуації, можливо, в іншому населеному пункті громади.

Батьки хворого АТОвця попросили допомогти з коштами на ліки та обстеження сина. Один препарат на місяць коштує 12 тисяч гривень. Міський голова провів перемови з медиками, щоб обстеження у Лозовій були для хлопця безкоштовними – навіть у приватних діагностів. Із соціальними службами та благодійними фондами намагатимуться надати матеріальну допомогу на ліки.

З художником, який запропонував свої послуги місту, голова громади домовився попрацювати над увічненням пам’яток Лозівщини.

–>

Джерело: Лозівська міська рада