У Лозівській громаді діти йдуть до школи

book with green board background 1150 3836

У Лозівській громаді з 8 листопада відновлюють заняття в школах. Навчальні заклади Лозової забезпечені теплопостачанням. Опалювальний сезон у них розпочався 25 жовтня. Пізніше тепло дали лише дитсадку №10 «Калинка». Дошкільний заклад опалюється не від централізованої мережі, а від індивідуальної котельні – були складнощі із підписанням договору на постачання газу.

У старостинських округах громади 22 навчальні заклади отримують тепло з окремих котелень: 17 – вже з договорами на газ, щодо інших 5 – залишаються питання. Освітяни продовжуватимуть роботи з постачальниками газу протягом вихідних і намагатимуться забезпечити газом усі школи.

Дистанційне навчання у закладах Лозівської громади тривало 2 тижні. Харківська обласна комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала громадам продовжити канікули до 7 листопада, у зв’язку зі стрімким поширенням COVID-19.

Це питання розглянули на місцевій комісії ТЕБ 27 жовтня та рекомендували навчальним закладам подовжити дистанційне навчання, адже у Лозівській громаді канікули завершилися з 25 жовтня. У дитячих садках посилювали карантинні обмеження.

–>

Джерело: Лозівська міська рада