У Єлизаветівці відновлюють аварійну покрівлю багатоповерхівки

02

Голова Лозівської громади Сергій Зеленський 10 листопада зібрав нараду щодо ремонту аварійної покрівлі у Єлизаветівці. У будинку №39 багато років протікав дах, через це почав руйнуватися фасад.

Відновлювальні роботи виконує Краснопавлівське комунальне підприємство «Тепловодосервіс». Його керівник Сергій Войцехович пояснив, наразі працівники завершують перший шар покриття і розпочинають укладати другий.

Ремонт триває довше, ніж планували, бо під час демонтажу виявили додаткові проблеми, зауважив Сергій Войцехович. За його прогнозом, дах мають завершити до 22 листопада. Міський голова взяв під особистий контроль дотримання строків виконання.

Мешканці 39 будинку у липні звернулися до голови громади щодо стану покрівлі. Оскільки у Єлизаветівці вже 6 років немає обслуговуючого комунального підприємства, міський голова запропонував жильцям створити ОСББ, а громада надасть підтримку та допомогу. Співвласники зареєстрували ОСББ “МРІЯ-39”. З бюджету Лозівської громади виділили кошти на ремонт даху.

До Лозівської громади Єлизаветівка приєдналося майже 3 роки тому. За цей час у селі зробили щитові у кількох під’їздах, полагодили електрику, оновили дитячий, спортивний майданчики, зовнішнє освітлення біля них, відремонтували ФАП, встановили там сучасне опалення та облаштували прилеглу територію, добилися ремонту дороги з Краснопавлівки, поточними роботами виконали одну з вулиць села.

–>

Джерело: Лозівська міська рада