Заклади освіти Лозівської тергромади працюють у сталому режимі

f06ec98

З 8 листопада у ліцеях та гімназіях громади відновилося навчання, відвідує його 90% дітей. Серед тих, які перебувають вдома через хворобу, у 16-ти підтверджено діагноз коронавірус. Відвідуваність у дошкільних закладах складає 65%, чотири дитини хворіє на коронавірусну інфекцію. Про це поінформувала начальниця Управління освіти молоді та спорту Вікторія Урванцева на сесії міської ради, 11 листопада.

Також очільниця Управління додала, що в освітніх закладах громади вакциновано 98% працівників. Від роботи відсторонені 6 працівників, 50 мають довідку сталого зразка про відвід від вакцинації.

Гімназії, школи й дитсадки своєчасно були підготовлені до початку роботи в осінньо-зимовий період. Укладені договори на поставку газу, заклади забезпечені теплопостачанням, розповіла Вікторія Урванцева. У відповідності до усіх вимог організовано харчування дітей у закладах. У період дистанційного навчання, воно тривало два тижні, діти з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори.

–>

Джерело: Лозівська міська рада