Керівництво Лозівської громади на цілодобовому чергуванні

photo 2022 02 25 08 34 07

Очільники Лозівської міської ради, керівники відділ та управлінь, старости – усі працюють у посиленому режимі. Станом на 13 годину 25 лютого життєвоважливі об’єкти Лозівської громади функціонують стабільно.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський закликав, не вірити чуткам та фейкам, не розповсюджувати їх. Достовірну інформацію можна отримати на сайті міської ради, на сторінках голови громади у соцмережах, в ефірі місцевих телерадіокомпаній.

Медики пропрацьовують процедуру забору донорської крові. Лікарні готові до додаткових навантажень. Водо-, теплопостачання подається стабільно. Довгочасних відключень не планують.

На території громади запровадили комендантську годину – з 22 години до 6 ранку. Мешканців просять за можливості залишатися вдома та не збиратися у закладах відпочинку.

Начальник Управління праці та соціального захисту населення Вікторія Кіпкало повідомила, Лозова почала приймати вимушено переміщених осіб. Їм надають допомогу.

Громада виділила додаткові кошти на безпекові заходи.

Сергій Зеленський наголосив, противнику вигідно нагнітати паніку та деморалізувати українців. Не слід дозволяти собою маніпулювати!

«Ми сильні! Ми на своїй землі! Ми вистоїмо! Наші збройні сили демонструють небачену професійність, мужність та витримку. Слава Україні!», – зазначив голова громади.

–>

Джерело: Лозівська міська рада