Рецепти смачних курячих крильць в клярі на сковороді

Курячі крильця в клярі на сковороді смачні рецепти

Курячі крильця в клярі – це ситна страва, яка може стати справжнім декором будь-якого святкового столу або просто смачною закускою для сімейного вечеря. Вони виходять надзвичайно соковитими, м’якими і хрусткими завдяки особливому способу приготування.

У цьому рецепті ми викладемо вам декілька варіантів приготування курячих крильць в клярі на сковороді. Ця страва потребує мінімум інгредієнтів і часу, а результат вас точно вразить.

Приготувати курячі крильця в кляру на сковороді дуже просто. Спочатку необхідно промити м’ясо і відрізати кінчики крильць. Потім ми готуємо кляр: у глибокій мисці змішуємо борошно, яйце, сіль, перець і за бажанням додуємо інші приправи, такі як каррі або гірчицю. Змішуємо все добре, додаємо трохи холодної води і знову змішуємо. Кляр повинен мати консистенцію густої сметани.

Простий рецепт дуже смачних смажених крилець

Простий рецепт дуже смачних смажених крилець

Для приготування смажених крилець в клярі нам знадобиться декілька інгредієнтів. Приблизно 500 г курячих крилець, які потрібно промити та відрізати кінчики.

Смачний кляр, яким будемо обпікати крильця, готуємо з перець, сіллю, часникових кісточок, та крохмалю. В одну стравку поміщаємо 150 г борошні, додаємо сіль, перець, гірчицю та каррі за смаком. Додаємо 2 столові ложки крохмалю, сок 1-го лимону, 2 яйця та 150 г води. Все це добре перемішуємо.

Потім крильця опускаємо на кілька хвилин у кляр, робимо так, щоб вони повністю заповнили цей кляр. Потім відкидаємо зайвий кляр з крилець, щоб вони не були занадто жирні.

На сковороді нагріваємо олію та викладемо криля на сковороду. Обсмажуємо з обох сторін на помірному вогні, доки вони не стануть золотистими.

Для приготування соусу можна використати готовий соус або зробити його самостійно. Соус готуємо з олії, виноградних сіків, солі, сілі, та невеликої кількості кетчупу за смаком. Все добре змішуємо до однорідності.

Готові смажені крильця подаємо на стіл зі свіжою зеленню та соусом. Приємного апетиту!

Приготування

Приготування

Перед приготуванням курячих крильць в клярі на сковороді потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти. Для цього знадобиться куряче м’ясо без кісточок, борошно, крохмаль, яйце, сіль, перець, спеції за смаком, олія для смаження, а також зелень і лимонний соус для подачі.

Спочатку курячі крильця добре промиваємо під холодною водою, потім відрізаємо їх від кісточок і нарізуємо на невеликі шматочки. Додаємо сіль, перець і спеції за смаком, можна також додати коли якийсь соус. Добре перемішуємо і залишаємо на 15-20 хвилин для маринування.

Увага: перед подачею варто запахалити крильця на продовж 3-х хвилин в борошні і крохмалю, це допоможе зробити страву ще смачнішою.

  • Потім великі скоринки часу витягуємо.
  • Рекомендую перед подачею додати курячі крильця, каррі, часникових, гірчиці та ін.

Всі ці інгредієнти роблять страву непередбачуваною на смак! Якщо її приготувати правильно і з використанням усіх необхідних інгредієнтів, то вона стане вишуканою та смачною.

До готування кляру можна використовувати яйця або молоко, це вам рішать. Загалом, кляр буде готовий тоді, коли він набере бажаної консистенції – готуємо його від 2-х до 4-х хвилин.

  1. Спочатку змішуємо борошно з крохмалем, додаємо сіль за смаком і гарячу воду або молоко. Не забудьте ветеринарні погодини.
  2. Олія на смаження потрібна гаряча, теж варто помітити.

Коли ви зробили все правильно, опускаємо крильця в кляр і обсмажуємо з обох сторін до золотистого кольору. Потім викладемо на паперовий рушник, щоб зняти надлишки олії.

Готуючи курячі крильця в клярі на сковороді, треба дотримуватися в одному: не передгірати кляр у холодній кип’ятірі, не вимикати його із газової чи електродуховки. Адже олія висхне від багатьох погань – також основних.

Запечені крильця з хрусткою скоринкою

Запечені крильця з хрусткою скоринкою

Якщо ви любите смачне та хрустке куряче м’ясо, то рецепт запечених крильць з хрусткою скоринкою стане вам в пригоді. Для цього рецепту вам знадобляться курячі крильця, борошно, яйце, крохмаль, олія, сіль, часниковий порошок, каррі, перець, м’ята та базилік.

Приготування рецепту дуже просте. Спочатку приблизно 20 хвилин відрізаємо крильця на окремі шматочки, миємо їх та промиваємо виноградний оцет. Потім приготовуємо кляр з борошна, яйця, солі, крохмалю, часника та каррі. До кляру можна додати ще багато інших прянощів, як-от гірчицю або зелень по смаку.

Після приготування кляру готуємо покривало для запікання. Сковороду нагріваємо з олією, опускаємо в неї крильця та обсмажуємо до золотисто-коричневої скоринки. Потім крильця виймаємо з сковороди, промацуємо їх на паперовому рушнику, викладемо на підготовлену форму та запікаємо приблизно 20 хвилин у наперед розігрітій до 200 градусів духовці.

При подачі на стіл можна прикрасити крильця зеленню та подавати з вашим улюбленим соусом. Готові запечені крильця з хрусткою скоринкою стануть смачною та апетитною стравою на вашому столі.

Готуємо крильця в клярі-соусі по-корейськи

Готуємо крильця в клярі-соусі по-корейськи

Курячі крильця в клярі-соусі по-корейськи – це смачна страва, яку можна приготувати вдома зі звичайних продуктів. Для цього нам знадобиться куряче м’ясо – приблизно 500 грамів кісточок, кляр, соус і деякі інші інгредієнти.

Спочатку ми промиваємо і ріжемо крильця. Можна відрізати їх від основного курячого крилечка або замовити окремі крильця у м’ясного магазині. Потім промиваємо крильця під проточною водою та прибираємо непотрібні кінчики.

Тепер готуємо кляр. В мисці змішуємо крохмаль, борошно, сіль і перець за смаком. Потім додаємо воду і добре змішуємо, щоб утворився однорідний кляр. Якщо маса занадто рідка, можна додати ще трошки крохмалю. Зовсім ненадовго м’ясо намочуємо в цей кляр.

Тим часом нагріваємо на сковороді олію. Коли олія вже гаряча, олію видаляємо і готуємо м’ясо в клярі. Крильця можна опускати в кляр по одному і смажити до хрусткої скоринки. Залишається тільки виймати готові курячі крильця з кляру.

Тепер приготуємо соус. Для цього змішуємо відділену столову ложку кетчупу, столову ложку соєвого соусу, сік з половини лайма, столову ложку олії виноградних кісточок, мелений часник і шматочок свіжої зелені гірчиці. Підігріваємо цю суміш на вогні до готовності. Його можна додати до крильця або подати окремо як соус для заправки.

Крильця в клярі-соусі по-корейськи готові! Подаємо їх гарячими, можна прикрасити страву зеленню та подача на стіл. Завдяки кляру крильця стають хрусткими, а соковите м’ясо із подрібненою скоринкою також приємно дивує смаком, а соус додає пікантності. Спробуйте приготувати цю страву вдома – вам точно сподобається!

Курячі крильця до пива

Курячі крильця до пива

Увага, любителі смачної закуски! Пропонуємо рецепт приготування курячих крильць, які стануть ідеальним доповненням до вашого улюбленого напою. Для приготування цієї страви вам знадобиться кілька інгредієнтів і невеликий час.

Спочатку ми повинні підготувати крильця: промиваємо їх, відрізаємо кінчики та видаляємо кісточки. Потім м’ясо крильців приправляємо сіллю, перцем і каррі. Відпочиваємо приблизно 15-20 хвилин, щоб приправи добре вбилися.

Після цього потрібно підготувати кляр для панірування. У відрі змішуємо борошно, крохмаль, сіль та гірчицю. Загадуємо суміш водою, додавши її поступово до борошна, доки не отримаємо однорідну консистенцію. Опускаємо крильця в кляр і викладемо на сковороду зі спеціальною олією, щобівони не пригоріли.

Нагріваємо олію на сковороді і розкладаємо крильця з кляром. Смажимо їх по обидва боки до золотистого кольору. Тепер нам залишилося тільки злити надлишок олії. Готові крильця до пива можна сервірувати з соусом на основі часникових та виноградних інгредієнтів.