Російського дипломата видворили з Молдови через падіння російської ракети, яку збили на території України

Після падіння уламків російської ракети на території Молдови Міністерство закордонних справ та європейської інтеграції країни оголосило персоною нон грата одного з представників посольства Російської Федерації в Кишиневі. Дипломат, посада та особа якого не розкриваються, був змушений покинути територію Молдови.

Про це пише НВ.

Як повідомляє МЗС Молдови, про це було оголошено послу РФ Олегу Васнєцову, якого викликали в штаб-квартиру зовнішньополітичного відомства.

Російському послу також вкотре заявили, що ракетні обстріли України продовжують загострювати безпекові ризики, а громадяни Молдови більше відчувають на собі згубні наслідки війни.

Крім того, Васнєцову наголосили, що Російського дипломата видворили з Молдови через падіння російської ракети, яку збили на території України

Нагадаємо, у Чернівецькій області через ракетні обстріли сьогодні вранці було пошкодження критичної інфраструктури внаслідок ракетного обстрілу рашистів.

Ракета, яку збила українська ППО, упала на населений пункт Наславча у Молдові. Селище розташоване на кордоні з Україною. Жертв та постраждалих немає.

Сьогодні, 18:41
Коментарів
0

825