У Бахмуті загинув 33-річний американський волонтер

Американському волонтеру Піту Ріду на момент загибелі було 33 роки

У Бахмуті Донецької області, який є найгарячішою точкою російсько-української війни, загинув американський волонтер Піт Рід, який допомагав цивільному населенню. Рід був ветераном морської піхоти США. Йому було 33 роки, повідомила його група з надання гуманітарної допомоги Global Response Medicine.

«У Бахмуті, Україна, загинув засновник GRM Піт Рід. Піт був основою GRM, обіймаючи посаду голови правління протягом 4 років. У січні Піт відійшов від GRM, щоб працювати з Global Outreach Doctors у їхній місії в Україні, і був убитий під час надання допомоги», – сказано в дописі.

«Піту було лише 33 роки, але він прожив життя, служачи іншим, спочатку як нагороджений морський піхотинець США, а потім у сфері гуманітарної допомоги», – додали у волонтерській групі.

Напередодні росіяни обстріляли в Бахмуті волонтерів, серед яких були двоє норвежців – Сандер Сьорсвен Трельвік і Саймон Джонсен. Це сталося 2 лютого. Окупанти накрили вогнем три автівки, поранивши щонайменше п’ятьох людей. Фонд «Волонтерський дім» тоді опублікував відео наслідків, на якому було видно тіло загиблої людини.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter