Автомобіль з двома людьми зірвався з дороги в річку на Закарпатті

Водій та пасажир Ford Focus вибралися через багажник

У селі Плоске поблизу Сваляви водій автомобіля Ford Focus з’їхав у річку Пиня. Через високий рівень води машину швидко затопило. Водію і пасажиру авто вдалося вибралися через багажник. Наразі автомобіль дістати з річки неможливо через високий рівень води.

Як повідомила прес-служба ДСНС Закарпатті, ДТП сталася у четвер, 19 січня. Виклик про аварію на вулиці Центральній у селі Плоске рятувальники отримали о 15:30. «Водій Ford Focus не впорався з керуванням та з’їхав в річку Пиня за адресою. Загиблих та травмованих внаслідок ДТП не має. На місце події залучалась одна одиниця техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини зі Сваляви», – йдеться у повідомленні.

У коментарі ZAXID.NET у прес-службі ДСНС зазначили, що і водію, і пасажиру вдалося вибратися через багажник затопленого автомобіля. «Машина з’їхала у кювет і далі – в у річку. Водій із пасажиром через багажник вибралися з затопленого авто, а машину понесло стрімкою течією. Автомобіль вилучити наразі неможливо через високий рівень води», – зазначила речниця ДСНС Закарпаття Наталія Батир.

Вона також уточнила, що ні водій, ні пасажир травм не отримали, медичної допомоги не потребували.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter