Нацкомісія з енергетики перевірить графіки відключень світла на Закарпатті

Національна комісія з регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг проведе перевірку «Закарпаттяобленерго» через скарги споживачів. Крім того, НКРЕКП перевірить обленерго ще в 11 областях, зокрема й на заході України: на Волині, Буковині, в Тернопільській та Хмельницькій областях.

Про перевірку ПрАТ «Закарпаттяобленерго» у п’ятницю, 23 грудня, повідомила прес-служба Закарпатської обласної ради. Як уточнюють в облраді, за офіційними даними, до «Закарпаттяобленерго» надійшло дві скарги.

«Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, проведе позапланові перевірки на ПрАТ «Закарпаттяобленерго» та ще в 11 операторів систем розподілу, на які надійшло найбільше скарг від клієнтів. До ПрАТ «Закарпаттяобленерго» надійшло дві офіційно зареєстровані скарги», – йдеться у повідомленні прес-служби облради.

В облраді уточнюють, що звернення стосуються несправедливого розподілу графіків відключень — споживачі вказують, що обленерго відключають певні об’єкти постійно та на тривалий час, а певні об’єкти відключають на значно менш тривалий час або взагалі не відключають.

Окрім перевірок на Закарпатті, НКРЕКП перевірить ще 11 обленерго: АТ «Вінницяобленерго», ПрАТ «Волиньобленерго», ПрАТ «ДТЕК»; ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі», ПрАТ «Львівобленерго», АТ «ДТЕК Одеські електромережі», ВАТ «Тернопільобленерго», АТ «Хмельницькобленерго», ПАТ «Черкасиобленерго», АТ «Чернівціобленерго», АТ «Полтаваобленерго».

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter