П’ятеро людей постраждали внаслідок лобової ДТП біля Сваляви

32-річний водій BMW зі Львівщини виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із Mercedes

Внаслідок вечірньої ДТП поблизу Сваляви загинула 58-річна пасажирка Mercedes, мешканка Закарпаття. Ще двоє жінок – також пасажирки цього авто – із травмами перебувають у лікарні. Попередньо поліцейські встановили, що 32-річний водій BMW із Золочева виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із Mercedes, за кермом якого перебував 60-річний закарпатець. Обоє водіїв також госпіталізовані. Поліція відкрила справу, винуватцю ДТП загрожує до восьми років ув’язнення.

Як повідомила прес-служба поліції Закарпаття, аварія сталася ввечері понеділка, 19 грудня, на трасі Київ – Чоп між Свалявою і селом Сусково. Виклик про ДТП правоохоронці отримали близько 19:00.

«Попередньо встановлено, що 32-річний мешканець міста Золочів Львівської області, рухаючись на автомобілі«BMW, виїхав на зустрічну смугу руху – і зіткнувся з автомобілем Mercedes. У зустрічному автомобілі крім водія – 60-річного жителя села Приборжавське Хустського району, перебували ще три пасажирки віком 25, 58 та 60 років», – йдеться у повідомленні поліції.

Обох водіїв та усіх пасажирів із серйозними травмами медики доставили до лікарні. 58-річна пасажирка Mercedes за кілька годин померла у реанімації. У поліції уточнюють, що це – мешканка села Приборжавське.

Обох водіїв за кермом перебували тверезими. Поліція затримала 32-річного мешканця Львівщини, який був за кермом BMW. Він наразі перебуває у лікарні під охороною поліції. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Наразі поліція встановлює усі обставини смертельної ДТП.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter