Поліція затримала 36-річного озброєного чоловіка у центрі Рожнятова

36-річний мешканець Калуського району перебуває у СІЗО, йому загрожує до 7 років тюрми

У селищі Рожнятів поблизу Калуша поліція затримала 36-річного озброєного чоловіка. При собі затриманий мав пістолет і набої до нього. У чоловіка не було жодних дозволів на зброю. Під час перевірки виявилося, що він наразі є підозрюваний у торгівлі наркотиками. Наразі затриманий перебуває у СІЗО, за скоєне йому загрожує до 7 років ув’язнення.

Як повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області, інцидент стався ввечері у четвер, 8 грудня на вулиці Шевченка. Виклик про озброєного чоловіка у центрі селища правоохоронці отримали о 19:30.

«Під час поверхневої перевірки у нього поліцейські виявили предмет схожий на пістолет та набої. Жодних дозвільних документів останній не мав. Порушником виявився 36-річний мешканець Калуського району. Наразі в суді щодо нього слухається справа за вчинення наркозлочинів», – йдеться у повідомленні.

Наразі затриманий 36-річний чоловік перебуває у СІЗО, зброю та набої у нього вилучили та направили на експертизу. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За скоєне мешканцю Калуського району загрожує до семи років ув’язнення.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter