Під час пожежі у Франківську із вікна восьмого поверху вистрибнув чоловік

Рятувальник було складно дістатися до будинку через запаркований під’їзд

Під час нічної пожежі у багатоповерхівці на вулиці Миколайчука в Івано-Франківську з вікна квартири на восьмому поверсі викинувся чоловік. Внаслідок отриманих травм він загинув. Ще двох потерпілих рятувальники вивели з палаючої квартири. Причина пожежі та обставини загибелі чоловіка встановлюють правоохоронці.

Як повідомляє прес-служба ДСНС в Івано-Франківській області, виклик про пожежу у дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Миколайчука надійшов рятувальникам у ніч на понеділок, 28 листопада, о 00:02. На місці пожежники з’ясували, що горить квартира на восьмому поверсі.

«У дворі будинку без ознак життя знаходився чоловік, який за словами очевидців, вистрибнув з палаючої квартири до прибуття рятувальників. Пожежники врятували двох людей. Локалізували пожежу о 00:27 та ліквідували о 00:36», – йдеться у повідомленні рятувальників.

Причина виникнення пожежі встановлюється. У прес-службі ДСНС уточнюють, що через щільне паркування автомобілями під’їзду до прибудинкової території будинку, під’їзд для пожежних автомобілів був суттєво ускладнений. Обставини події з’ясовують правоохоронці.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter