Шестирічна дівчинка із Закарпаття отримала серйозні опіки внаслідок підпалу одягу

На Закарпатті 6-річна дівчинка потрапила до реанімації через сильні опіки тіла: на дитині через необережне поводження з вогнем загорівся одяг. Внаслідок інциденту дівчинка отримала сильні травми, у неї 30% опіків тіла. Дитина перебуває у реанімації. Як саме дівчинка отримала опіки наразі не повідомляється. У поліції ZAXID.NET зазначили, що на батьків склали протокол за неналежний догляд за донькою.

Як повідомили у прес-службі ДСНС Закарпаття, інцидент стався ще ввечері у середу, 16 листопада. Заяву про випадок у селі Підвиноградів рятувальники отримали у четвер, 17 листопада, о 10:45.

Наразі відомо, що опіки дитина отримала через необережне поводження з вогнем вдома. «Внаслідок загорання дитина отримала термічні опіки II ступеня групи А, Б – 30 % тіла. Потерпіла знаходиться у реанімаційному відділенні Виноградівської районної лікарні. Підрозділи ДСНС не залучались», – зазначили у прес-службі ДСНС.

У поліції Закарпаття ZAXID.NET уточнили, що до правоохоронців також надходила заява про травмовану дівчинку в селі Підвиноградів. На батьків дитини поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП, тобто невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей. Санкція статті передбачає від 850 до 1700 грн штрафу.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter