«Укрзалізниця» відкрила символічний продаж квитків до Севастополя

Скористатися квитком до Севастополя можна буде після його деокупації

«Укрзалізниця» відкрила продаж символічних квитків на перший рейс у тимчасово окупований Севастополь у межах проекту «Квитки до перемоги», повідомила прес-служба компанії в четвер, 17 листопада.

Севастополь став шостим українським містом проекту. Раніше «Укрзалізниця» розпочала продаж квитків у вже звільнений Херсон, а також тимчасово окуповані Маріуполь, Донецьк, Луганськ та Сімферополь.

«З огляду на 2500 проданих квитків та надзвичайний інтерес українців до проекту “Квитки до перемоги”, який “Укрзалізниця” запустила разом з платформою United24, ми вирішили, що просто не маємо права обмежуватися п’ятьма містами», – заявили в компанії.

Скористатися цими квитками можна буде одразу після деокупації міст. Щойно рух буде відновлено, «Укрзалізниця» надішле власникам квитків листа з інформацією про всі деталі щодо обраного рейсу. Рейси здійснюватиме легендарний «Потяг до перемоги», розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях.

Нагадаємо, що всі квитки благодійні: кошти від їх продажу перерахують через платформу United24 на закупівлю автомобілів, які допоможуть з’єднати міста та селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter