У роботі месенджера WhatsApp стався масштабний збій

У значно меншої кількості користувачів проблеми пов’язані зі спробою увійти до додатку

Зранку у вівторок, 25 жовтня, користувачі популярного месенджера WhatssApp заявили про збій у роботі додатка. Як свідчать дані сайту Downdetector, більшість проблем пов’язані з відправкою повідомлень через месенджер, пише ZN.ua.

У значно меншої кількості користувачів проблеми пов’язані зі спробою увійти до додатку.

Про збій у роботі месенджера заявили користувачі практично з усього світу. Так, на збій скаржаться жителі США, країн Африки, Азії та Європи, включаючи Чехію, Польщу, Фінляндію, Італію та інші країни.

При цьому проблеми спостерігаються як в мобільній, так і десктопної версії месенджера. Офіційні причини збою поки що не називаються.

Видання додає, що ще на початку повномасштабного російського вторгнення в Україну Центр протидії дезінформації повідомляв, що володіє інформацією про те, що месенджер WhatssApp відстежується російськими військами. А тому у відомстві закликали не передавати через месенджер важливу інформацію та не ділитися особистими даними.

У Росії визнали компанію Meta, яка володіє месенджером, екстремістською. Рішення поширюється на соціальні мережі Facebook та Instagram, але не на WhatssApp.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter