В РНБО масові обстріли РФ назвали агонією перед поразкою

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що Росію не врятують ніякі ракети, вона приречена на поразку

Секретар Ради нацбезпеки і оборони України (РНБО) Олексій Данілов назвав масові обстріли українських територій 10 жовтня агонією Росії, яка наближає її до поразки.

«Якщо в Кремлі хтось думає, що це нас злякає, нехай читають по буквах – це неможливо», – написав на своїй сторінці у Facebook Данілов.

Він переконаний, що державу-терориста не врятують ніякі ракети.

«Кремль і російська банда! Своїми обстрілами ви викликаєте в нас тільки лють і презирство! Не страх, не бажання про щось домовлятися. Ви пробуджуєте в нас бажання нищити вас, терористів, де б ви не знаходилися – на вулицях і в бункерах, на морі і на суші. Ви можете лякати тільки слухняне російське стадо. Вам нас НІКОЛИ не зломити», – додав Данілов.

Нагадаємо, у понеділок зранку, 10 жовтня, Росія завдала масових ракетних ударів по Україні. За декілька годин російський агресор випустив по українських територіях 84 ракети, 43 з них збили сили української ППО. Внаслідок обстрілів постраждала енергетична інфраструктура низки областей, багато населених пунктів були частково знеструмлені, загинули мирні мешканці.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter