Росіяни обстрілюють цивільну інфраструктуру в Миколаєві та Херсоні, є жертви

Росіяни вчергове обстріляли цивільну інфраструктуру в Миколаєві, є загиблі. Також вибухи лунають у Херсоні: відомо про щонайменше двох загиблих мирних мешканців.

У понеділок, 29 серпня, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що росіяни обстріляли місто. Близько 16:00 він повідомив, що після щільних обстрілів центральної частини міста відомо про одного загиблого перехожого. Також за інформацією Кіма, жертви є і в обстріляних житлових будинках.

«Тварини окупанти обстрілюють і житлові будинки. Є загиблий перехожий і цивільні в будинках. Всі служби працюють», – повідомив Віталій Кім.

Він закликав мешканців не покидати укриття. Також він просить не пересуватися містом на автомобілях. За його словами, ворог готується нанести ще удари.

Фото «Радіо Свобода» та ДСНС

За інформацією станом на 19:00, кількість поранених внаслідок обстрілу у Миколаєві зросла до 24 людей. Двоє людей загинули.

Також обстріли і вибухи лунають в окупованому Херсоні. Про це повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

За його інформацією, станом на 16:30, є влучання у житлові будинки та навчальні заклади, відомо про 2 загиблих та 5 поранених. На місцях працюють рятувальні, аварійні служби та комунальники.

Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко повідомив, що у місті лунає сирена та чутно звуки вибухів.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що ЗСУ прорвали першу лінію оборони росіян на Херсонщині.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter