РФ тимчасово закриває повітряний простір над трьома областями, – Генштаб

У Генштабі ЗСУ повідомили, що окупанти мають частковий успіх на Авдіївському та Південнобузькому напрямку. Також там розповіли, що РФ частково закриває повітряний простір на 4 дні у трьох областях поблизу кордону з Україною. Йдеться про Воронезьку, Бєлгородську та Липецьку області, які розташовані недалеко від українського кордону на сході країни.

«За наявною інформацією, ворог закриває окремі ділянки повітряного простору в Липецькій, Воронезькій та Бєлгородській областях у період з 22 по 25 серпня цього року», – повідомили в Генштабі ЗСУ.

Загалом, за інформацією Генштабу, Збройні сили України змусили російські війська відступити на Слов’янському, Бахмутському, Авдіївському та Південнобузькому напрямках. На Новопавлівському напрямку українські захисники зупинили ворожу спробу штурму. На деяких напрямках противник здобув частковий успіх, зокрема на Авдіївському та Південнобузькому напрямках.

Також у Генштабі ЗСУ розповіли, що на Сіверському напрямку ворог проводить ротацію окремих підрозділів в прикордонних районах Брянської та Курської областей. А на Слов’янському напрямку здійснює поповнення запасів боєприпасів.

Корабельне угруповання противника перебуває в готовності до застосування високоточної зброї та утримує п’ять носіїв крилатих ракет морського базування.

У Генштабі закликали українців «бути поміркованими та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги». Раніше також в МВС українців закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги в День Незалеженості.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter