П’яний 20-річний водій мікроавтобуса спричинив смертельну ДТП на Буковині

За кермом мікроавтобуса перебував 20-річний п’яний мешканець Буковини

Внаслідок ДТП, що сталася у селі П’ядиківці Чернівецького району, загинув 35-річний чоловік, який був за кермом Fiat Panda. За попередніми даними, аварію спричинив 20-річний водій мікроавтобуса Renault Trafic, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від удару водій Fiat загинув на місці, його 36-річний пасажир із травмами перебуває у лікарні.

Як повідомила прес-служба поліції Чернівецької області, ДТП сталася ввечері вівторка, 2 серпня. Попередньо поліцейські з’ясували, що близько 19:00 годині 20-річний п’яний мешканець селища Неполоківці, керуючи мікроавтобусом Renault Trafic допустив зіткнення з автомобілем Fiat Panda.

«Під час ДТП 35-річний водій Fiat отримав тілесні ушкодження несумісними із життям та загинув на місці аварії. Його 36-річного пасажира з травмами голови медики доправили до лікарні для надання відповідної медичної допомоги», – йдеться у повідомленні поліції.


Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого). Триває розслідування.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter