Російські військові проведуть нові навчання «Схід-2022»

У Росії анонсували нові військові навчання і образилися на західні ЗМІ через новини про «мобілізацію»

З 30 серпня по 5 вересня 2022 року міністерство оборони держави-терориста Росії проведе стратегічні навчання «Схід-2022» з військами східного військового округу. До них залучать частину сил повітрянодесантних військ, дальньої та військово-транспортної авіації, а також військові контингенти інших країн.

Окремо в міноборони Росії заявили, що «низка закордонних ЗМІ поширює недостовірну інформацію про проведення нібито якихось мобілізаційних заходів». Не спростовуючи цього, в військове відомство російських окупантів зазначило, що до проведення так званої «спеціальної військової операції» (так у Росії називають війну з Україною) залучається тільки частина збройних сил Росії.

Також там додали, що, крім сил Східного округу до маневрів залучать частину дальньої авіації та військово-транспортної авіації, а також військові контингенти інших країн.

Під «контингентом інших країн» у міноборони Росії можуть мати на увазі військових зі свого сателіта Білорусі. Білоруські ЗМІ у лютому 2022 року повідомляли про те, що військові Білорусі та Росії проведуть спільні навчання на полігонах.

Зазначимо, що за даними західних аналітиків у війні проти України беруть участь «усі здатні йти в наступ» підрозділи, зокрема усі наявні в країні сухопутні війська, всі наступальні сили повітрянодесантних військ, уся наявна розвідка, морська піхота всіх чотирьох флотів, самохідна артилерія, бомбардувальна, штурмова та винищувальна авіація.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter