Данілов назвав місто України, по якому росіяни випустили найбільше ракет

Останні фото з Ізюма вдалося надіслати наприкінці березня

Найбільшу кількість обстрілів з боку військ держави терориста Росії зазнав не Маріуполь, який окупанти безперервно бомбили протягом трьох місяців, а місто Ізюм у Харківській області. Від початку війни російські війська завдали по Ізюму 476 ракетних ударів. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

За його даними, на другому місці у списку найбільш постраждалих міст від ракетних обстрілів йде Маріуполь, а на третьому – Миколаїв.

«Найбільше ракетних атак у нас було на місто Ізюм. Ми бачимо, що 476 ракетних ударів було по Ізюму, а Маріуполь перебуває на другому місці, далі Миколаїв», – сказав Данілов.

Нагадаємо, місто Ізюм залишається окупованим з 2 квітня. За словами містян, яким вдалося з нього вибратися, місто практично повністю зруйноване. Місцеві керівники заявляють, що те, що відбувається в окупованому Ізюмі, можна порівняти з геноцидом: люди обмежені в продуктах, без медзабезпечення та засобів для існування.

Нагадаємо, що, за словами військових дослідників, для Кремля Ізюмсько-Слов’янський район менш пріоритетний. Основні сили війська РФ зосередять на Сіверську та Бахмуті Донецької області.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter