Під завалами знайшли ще понад 100 тіл загиблих від бомб маріупольців

Російські окупанти не планують вилучати і ховати загиблих внаслідок бомбардування

У тимчасово захопленому Маріуполі під завалами будинку знайдено ще понад сто тіл загиблих від російського бомбардування. Про це повідомив у Telegram радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Маріуполь. Нові сумні знахідки. Під час обстеження будівель у Лівобережному районі в будинку з влучанням авіабомби на перехресті пр. Перемоги та вул. Меотиди знайдено понад 100 тіл загиблих від бомбардування», – йдеться в повідомленні.

Андрющенко додав, що окупанти не планують вилучення і поховання тіл.

Нагадаємо, що російська агресія спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично зруйноване обстрілами російських загарбників: знищено понад 95% всіх споруд, зокрема 1356 багатоповерхових будинків. Місто зараз без нормального енерго-, водо- та газопостачання.

Маріупольський міський голова заявляв, що від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Нині у тимчасово захопленому місті залишаються близько 100 тис. жителів.

Сьогодні також заявилася інформація, що російські окупанти намагаються заманити маріупольців назад у місто. Для цього розповсюджують фейкові списки адрес будинків під знос чи ремонт. Таким чином, росіяни вдаються до маніпуляції та хитрощів, аби змусити людей повернутися та затримати їх там якомога надовше.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter