Росіяни завдали авіаудару по Лисичанську, є загиблі й поранені

Російські загарбники завдали авіаційного удару по місту Лисичанськ Луганської області, унаслідок чого щонайменше троє мирних жителів загинули, ще семеро цивільних осіб дістали поранення. Про це повідомив голова Луганської військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Авіаудар по Лисичанську. Влучили в одну з будівель, де переховувалися люди. Щонайменше троє загиблих та семеро поранених», – написав він.

Фото ДСНС

Загалом, за даними Гайдая, російська армія зруйнувала на Луганщині майже 11300 будинків, із них 3188 – багатоповерхівки.

«Фактично зруйновані Попасна і Рубіжне. Росіяни нищать Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Гірське, Золоте та менші населені пункти», – зазначив Гайдай.

Він додав, що необхідно оцінити завдані збитки й визначитися з потребами на відновлення. Для цього обласна військова адміністрація щодня збирає інформацію стосовно руйнувань житлового фонду. Відповідні дані можна надати за посиланням.

P.S. Близько 18:00 у Telegram-каналі ДСНС повідомили, що кількість загиблих зросла до чотирьох. Також відомо, що росіяни обстріляли профілакторій, внаслідок чого будівля була зруйнована. Ймовірно, під завалами знаходяться люди. Пошуково-рятувальні роботи тривають, на місці події працюють рятувальники. Рятувальники продовжують розбирати завали.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter