Троє людей постраждали у ДТП із навчальним авто на Прикарпатті

57-річний водій Volkswagen Golf, який виїхав на зустрічну смугу, за кермом перебував тверезим

Внаслідок автомобільної аварії в Івано-Франківській області травмувався троє людей. ДТП сталася у селищі Брошнів-Осада. За даними поліції, 57-річний водій Volkswagen Golf не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із навчальним автомобілем ВАЗ під керуванням 19-річної дівчини. Внаслідок удару травми отримала водійка ВАЗ і двоє її пасажирів. Усіх трьох потерпілих доставили до лікарні.

Як у середу, 8 червня, повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області, ДТП сталася у вівторок, 7 червня, у селищі Брошнів-Осада, що поблизу Калуша. Виклик про аварію поліцейські отримали близько 11:00.

На місці ДТП правоохоронці встановили, що 57-річний водій Volkswagen Golf, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з учбовим автомобілем ВАЗ, за кермом якого була 19-річна дівчина.

«Внаслідок ДТП водійку та двох пасажирів ВАЗу госпіталізували до лікарні. Правоохоронці перевірили керманича Volkswagen Golf на стан алкогольного сп’яніння, результат – тверезий», – йдеться у повідомленні прес-служби поліції.


Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело потерпілим тілесні ушкодження середньої тяжкості). Винуватцю ДТП загрожує обмеження волі до трьох років із позбавленням права керувати автомобілями на три роки.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter