Трьох людей госпіталізували внаслідок лобового зіткнення мікроавтобусів біля Мукачева

Троє постраждалих із численними травмами перебувають у лікарні

Внаслідок лобового зіткнення двох мікроавтобусів на трасі поблизу Мукачева постраждали троє людей – 19 річний водій Ford Transit зі Львова, його 20-річний пасажир, а також 22-річний мешканець Івано-Франківщини, який був за кремом Mercedes Sprinter. Попередньо поліцейські встановили, що Ford Transit під час обгону виїхав на зустрічну смугу. Усі постраждалі наразі перебувають у лікарні. Винуватцю ДТП загрожує до трьох років обмеження волі.

За інформацією прес-служби поліції Закарпаття, ДТП сталася вранці середи, 25 травня, на трасі Київ-Чоп в селі Сусково поблизу Мукачева. На місці аварії поліція встановила, що внаслідок ДТП постраждали троє чоловіків. Попередня причина аварії – виїзд Ford Transit на зустрічну смугу руху.

«Попередньо відомо, що 19-річний львів’янин, керуючи автомобілем «Ford Transit», здійснював маневр обгону та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes Sprinter». Останнім керував 22-річний мешканець села Річка Івано-Франківської області», – йдеться у повідомленні поліції.

У прес-службі уточнюють, що від удару травми отримали обоє водіїв, а також 20-річний пасажир Ford Transit. Усіх потерпілих доставили до лікарні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до травмування осіб). У справі призначать низку експертиз для встановлення усіх обставин аварії. Винуватцю ДТП загрожує до трьох років обмеження волі із забороною керувати автомобілями на строк до трьох років.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter