23-річний педофіл із Калуша отримав вирок за розбещення шістьох дівчаток

23-річного мешканця Калуша посадили на 4 роки та 6 місяців за розбещення шістьох малолітніх дівчаток та зйомку порнографії. За даними слідства, тоді чоловік у громадських місцях непристойно торкався дітей та знімав усе на відео, потім – пересилав файли іншій неповнолітній дівчині. Затримали педофіла у 2018 році за підозрою у розбещенні восьмирічної дівчинки із Калуша. У ході слідства правоохоронці встановили, що від дій тоді ще 19-річного хлопця постраждали шестеро дівчаток.

Про вирок 23-річному мешканцю Калуша у понеділок, 23 травня, повідомила прес-служба прокуратури Івано-Франківської області. «Чоловік у громадських місцях непристойно торкався до дітей та записував все на камеру мобільного телефону. Фото з ознаками дитячої порнографії він пересилав через інтернет-мережі іншій неповнолітній», – йдеться у повідомленні прокуратури. Від дій мешканця Калуша пострало шестеро дівчат.

Як уточнили ZAXID.NET у прес-службі Івано-Франківської обласної прокуратури, мешканця Калуша затримали ще у 2018 році за вчинення розпусних дій щодо восьмирічної дівчинки. Про дії тоді 19-річного хлопця повідомив батько постраждалої. Злочин стався у лютому 2018 року. Під час перевірки правоохоронці встановили, що чоловік причетний і до інших злочинів стосовно дітей.

Відтак, суд визнав 23-річного мешканця Калуша винним за ч. 2 ст. 156, ч. 4 ст. 301 ККУ (розбещення неповнолітніх та малолітніх, а також розповсюдження зображень із дитячою порнографію) та призначив йому 4 роки та 6 місяців позбавлення волі. Крім того, суд вирішив включити дані про обвинуваченого до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter