Водій Renault збив 11-річного школяра на велосипеді біля Надвірної

Травмваного 11-річного велосипедиста доставили до лікарні

У селі Красна поблизу Надвірної 42-річний водій Renault Megane збив 11-річного хлопчика на велосипеді. Внаслідок ДТП дитина отримала травми, хлопчика доставили до лікарні. Винуватцю аварії загрожує до трьох років обмеження волі.

Як повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області, ДТП сталася ввечері п’ятниці, 20 травня, у селі Красна неподалік Надвірної. За кермом Renault Megane перебував 42-річний мешканець Коломийського району.

«Водій за кермом автомобіля Renault Megane, рухаючись у напрямку смт Ланчин, проїжджаючи заокруглену ділянку дороги, вчинив наїзд на 11-річного велосипедиста, який виїхав на проїзну частину із другорядної дороги», – йдеться у повідомленні поліції.

Травмованого 11-річного хлопчика доставили до лікарні. За даними правоохоронців, водій Renault за кермом перебував тверезим. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості). Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі із забороною керувати автомобілями на три роки.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter