Поліція затримала учасників масштабної схеми постачання наркотиків в Ужгород

Семеро мешканців Ужгорода систематично торгували наркотиками вже два роки

В Ужгороді поліція затримала сімох місцевих мешканців, яких підозрюють в організації масштабної схеми продажу наркотиків на території міста та району. За даними правоохоронців, група зловмисників торгувала наркотиками із 2020 року, частина із затриманих уже були судимі. Під час обшуків у фігурантів вилучили метамфетамін, канабіс, готівку, автомобілі та мобільні телефони. Троє із затриманих уже перебувають у СІЗО. Усім підозрюваним загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як у середу, 18 травня, повідомила прес-служба поліції Закарпаття, сімом місцевим мешканцям повідомили про підозру в незаконній торгівлі наркотиками. За інформацією поліцейських, двоє із затриманих були організаторами злочинної групи і відповідали за постачання наркотиків і розподіл зароблених грошей. Інші продавали товар наркозалежним.

«Поліцейські одночасно провели 27 санкціонованих судом обшуків за місцем проживання фігурантів та у їхніх транспортних засобах. Серед вилученого: метамфетамін, канабіс, прилади для пакування, грошові кошти, мобільні телефони. Також поліцейські вилучили і автівки зловмисників», – йдеться у повідомленні поліції.

У прес-службі Закарпатської обласної прокуратури уточнюють, що семеро фігурантів систематично займалися продажем наркотиків на території Ужгорода та району із 2020 року. «Вони налагодили масштабну схему збуту наркотиків і психотропів – канабісу та метамфетаміну. Попередньо придбані заборонені речовини фасували й зберігали як за місцем свого проживання в Ужгороді, так і в орендованих приміщеннях», – зазначають у прокуратурі.

Сімом учасникам злочинної групи повідомили про підозру за ч. 3 ст. 307 ККУ (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах). Троє із них уже перебувають у СІЗО, поліцейські подали клопотання до суду щодо обрання іншим фігурантам запобіжних заходів. За скоєне ужгородцям загрожує до 12 років ув’язнення із конфіскацією майна.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter