У центрі Івано-Франківська з ножем напали на лідера єврейської громади

Напад на Ігоря Перельмана стався на вулиці Бельведерській у центрі міста

В Івано-Франківську напали на лідера місцевої єврейської громади Ігоря Перельмана. Відомо, що потерпілий отримав три ножові поранення. Напад був здійснений при численних свідках.

Про поранення 58-річного керівника івано-франківської єврейської громади Ігоря Перельмана у четвер, 31 березня, повідомили в Об’єднаній єврейській общині України. Зазначається, що напад на єврейського діяча стався на вулиці Бельведерській у центрі міста і супроводжувався антисемітськими висловлюваннями.

«Напад супроводжувався антисемітськими висловлюваннями та при багатьох свідках. Попередньо особа нападника встановлена», – уточнюється у повідомленні єврейської общини України.

У прес-службі поліції Івано-Франківської області ZAXID.NET інформацію про інцидент підтвердили та зазначили, що нападника на лідера єврейської общини поліцейські оперативно затримали. Попередньо правоохоронці кваліфікують подію за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство). Більше інформації про випадок обіцяють надати згодом.

Як пізніше повідомили у поліції, конфлікт стався між потерпілим та дружиною нападника через нібито неправильну парковку авто перед будинком 49-річного мешканця Івано-Франківська. За даними поліції чоловік двічі вдарив ножем 58-річного лідера єврейської общини. У потерпілого діагностували непроникаюче поранення грудної клітки та шиї. Нападника затримали, наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter