Офіс президента повідомив про участь Ізраїлю у переговорах України та РФ

Ізраїль погодився стати посередником у переговорах України та РФ

Ізраїль взяв на себе місію посередника у переговорах між Україною та Росією щодо завершення війни. Про це повідомив голова Офісу президента України Андрій Єрмак.

«Ізраїль взяв на себе складну, але благородну місію посередника у пошуку миру й завершенні російської агресії проти України», – написав Андрій Єрмак у понеділок, 14 березня, у Facebook.

Окрім того, за словами Андрій Єрмака, ведеться інтенсивний діалог з Ізраїлем щодо його участі в гуманітарній складовій.

«На постійному зв’язку з радником із питань національної безпеки та головою Ради національної безпеки Ейялем Хулатою. Вже досягли перших результатів: в рамках евакуації Ізраїль почне впускати родичів тих українців, які вже перебувають в цій країні. Дякую колегам та сподіваюсь на успіх наших спільних дипломатичних зусиль», – повідомив Андрій Єрмак.

Зазначимо, близько 11:30 сьогодні розпочався четвертий раунд переговорів між Україною та Росією щодо припинення розв’язаної росіянами війни в Україні. Місце переговорів в Офісі президента наразі не називають. Раніше президент Володимир Зеленський виступив за прямі переговори з Владіміром Путіним у Єрусалимі за посередництва прем’єр-міністра Ізраїлю.

Хроніки опору. День дев’ятнадцятий – у прямій трансляції на ZAXID.NET

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter