Віталій Кім подарував поліції Миколаєва кабріолет BMW 6 з кулеметом


Віталій Кім подарував поліції Миколаєва кабріолет BMW 6 з кулеметом

Патрульні встановили на авто кулемет, який забрали від ворожих військ

Патрульна поліція Миколаївської області похвалилася подарунком від голови області. Віталій Кім подарував поліцейським кабріолет BMW 6. На ньому встановили трофейний кулемет «Утьос» для патрулювання містом і відсічі ворога.

«Нам зробили подарунок, оскільки ми неодноразово скаржилися, що орки дуже кивають п’ятами швидко. Керівник області взяв це до уваги і зробив патрульній поліції ось такий подарунок. Берем його на озброєння», – повідомив керівник патрульної поліції Миколаївщини Віталій Даніла на відео, в якому похвалився автомобілем.

Машина оздоблена національною символікою, на задньому бампері наклеєна крилата фраза про «російський корабель». Також в авто встановлений кулемет.

Наразі невідомо, чи Віталій Кім придбав цю машину чи це трофейний експонат.

У патрульній поліції Миколаєва ZAXID.NET уточнили, що кулемет, який встановили на машині, – трофейний «Утьос». Це радянський 12,7-мм великокаліберний кулемет, призначений для боротьби з легкоброньованими цілями та ураження повітряних цілей.

Нагадаємо, раніше патрульні Миколаєва отримали трофейний російський бронеавтомобіль «Тигр».

Миколаївщина мужньо тримається і бореться з російськими військами. Місто і область часто обстрілюють з повітря, скидають авіабомби. 13 березня внаслідок бомбардування міста Миколаїв загинуло дев’ятеро людей.

Хроніки опору. День дев’ятнадцятий – у прямій трансляції на ZAXID.NET

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter