56-річного пішохода двічі збили автомобілі на трасі під Ужгородом

За інформацією поліції, чоловік переходив дорогу у невстановленому місці

На трасі поблизу Ужгорода два автомобілі збили 56-річного пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці. За даними поліції, спочатку на чоловіка наїхала водійка Renault Logan. Від удару перехожого перекинуло через капот, після чого чоловіка збив Ford Focus, за кермом якого перебувала 54-річна закарпатка. Від отриманих травм пішохід загинув на місці ДТП. Обоє водійок за кермом перебували тверезими. Наразі поліція встановлює усі обставини смертельної аварії.

Як у вівторок, 14 березня, повідомила прес-служба поліції Закарпаття, ДТП сталася на трасі поблизу села Великі Лази, що неподалік Ужгорода. За інформацією поліції, 45-річна мешканка села Зняцево Мукачівського району, перебуваючи за кермом Renault Logan, збила 56-річного мешканця села Брід Хустського району, який переходив дорогу поза пішохідним переходом.

«Від удару чоловіка перекинуло через капот автомобіля, після чого на потерпілого здійснила наїзд 54-річна жителька села Нижнє Солотвино, яка рухалася на автомобілі Ford Focus, позаду Renault Logan Від отриманих травм чоловік загинув на місці аварії», – йдеться у повідомленні поліції.

За результатами перевірки на стан алкогольного сп’яніння, обоє водійок на момент аварії були тверезими. Їхні автомобілі вилучили та помістили на штрафмайданчик. Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого). Санкція стаття передбачає до восьми років позбавлення волі. Правоохоронці призначили кілька експертиз для встановлення усіх обставин смертельної ДТП.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter